Elke onderneming groot of klein heeft behoefte aan gedegen juridisch advies in een tal van zaken.

Brik Juristen biedt U deze bijstand en stelt voor U overeenkomsten op, doet Kantongerechtsprocedures en adviseert U bij alles wat U maar wenst.
Voorkomen van een probleem is beter dan genezen. Brik begeleidt U tegen uiterst scherpe uurtarieven.
Elke onderneming is gebaat bij een goed gevoerde boekhouding, een tijdige rapportage en tijdige aangiften en goede adviezen.

Brik Accountants is daarbij de aangewezen partner en is van alle markten thuis zowel van de Nederlandse als de Belgische wetgeving op fiscaal gebied, ook hier worden schappelijke tarieven gehanteerd.

Draait Uw bedrijf niet zoals U het zou wensen dan is het tijd om eens met ons te praten over de mogelijheden voor U zoals schuldsanering, voorkomen van een faillissement en een doorstart. Onze specialisten hebben tal van oplossingen voor U.

Elke onderneming is vroeg of laat toe aan een verandering van rechtsvorm, heeft U een éénmanszaak, een v.o.f. of bent U van plan een bedrijf te beginnen, informeer dan naar de mogelijkheden om afgeschermd te kunnen ondernemen.

Brik is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van schone en lege besloten vennootschappen met balansgarantie.
Ook hebben wij een eigen kantoor in Engeland voor het oprichten van Ltd's en alle mogelijke constructies daarmee, zoals v.o.f. en c.v.

U wenst Uw onderneming te verkopen of U bent op zoek naar een onderneming.
Ook daarbij is Brik Juristen Uw juiste partner, wij behandelen Uw opdracht vertrouwelijk en deskundig.

Ook bij aan- en verkoop, het verhuren en het beheer van onroerend goed is Brik Juristen voor U de efficiënte partner met veel ervaring.