Correspondentie diensten

Onze customer service medewerkers in de verschillende jurisdicties kunnen u persoonlijke diensten leveren op het gebied van correspondentie. Het is mogelijk om een onbeperkte hoeveelheid aan post te ontvangen en te versturen vanuit uw buitenlandse bedrijfsadres.

Tevens bestaat de mogelijkheid dat alle post, of bij uitzondering, wordt geopend en per fax of e-mail naar u wordt doorgestuurd.

Unieke telefoonnummers met receptie/antwoord service

Onze moderne telecommunicatie-infrastructuur beschikt over technologie die het mogelijk maakt om oproepen naar uw aangewezen nummer te beantwoorden namens uw onderneming. Hierbij is het mogelijk dat u instructies doorgeeft over de afwerking van de telefoongesprekken, of dat de oproep naar u direct wordt doorgeschakeld, waar u ook bent ter wereld.

Een eenvoudigere oplossing kan zijn om het buitenlandse nummer te koppelen aan ons professionele voicemail systeem.

Faxdiensten

Naast telefoondiensten, biedt Brik ook faxdiensten aan. Dit betekent dat u faxen kunt ontvangen via een buitenlands faxnummer. De ontvangen faxen kunnen automatisch worden doorgestuurd naar uw e-mailadres, of worden doorgefaxt naar uw lokale nummer. Het is ook mogelijk dat u via het buitenlandse faxnummer, faxen verzendt.

E-mailadressen

De meeste bedrijfscontacten worden onderhouden door middel van e-mail. Het is dan ook belangrijk om een e-mailadres te hebben dat de naam draagt van uw buitenlandse onderneming.

Niet alleen bieden wij uitstekende hosting voorwaarden, Brik kan u ook veilige manieren van e-mailen bieden, zodat uw e-mailcontact alleen gelezen wordt door de mensen waarvan u wilt dat zij het lezen.

Kantoor- en vergaderruimte

Brik biedt ook werk- en/of vergaderruimte op het adres waar uw virtueel kantoor is gevestigd. De ruimtes kunnen gereserveerd worden voor slechts 1 uur, of voor langere periodes. De kantoren zijn volledig ingericht voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Voor overleg met collega's of cliënten zijn professionele vergaderruimtes beschikbaar welke zijn voorzien van alle benodigdheden, zoals breedband internet, presentatie materiaal en professionele back-office medewerkers.

Brik biedt virtual office diensten aan in de volgende jurisdicties:

Belize, Cyprus, Curaçao, Denemarken, Gibraltar, Hong Kong, Ierland, Eiland Man, Jersey, luxemburg, Mauritius, Nieuw Zeeland, Panama, Zuid Afrika, Seychellen, Singapore, St. Kitts, Zwitserland, Nederland, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk..