Virtual offices

Inleiding

Het "virtual office" is een belangrijk onderdeel van het internationaal structureren van Uw onderneming. Het virtueel kantoor biedt vele mogelijkheden. Het kan een eerste stap zijn naar het outsourcen van bedrijfsactiviteiten, of simpelweg een internationaal gezicht creëren voor uw vooralsnog lokale (handels)onderneming. In alle gevallen biedt Brik U een breed scala aan diensten tegen zeer voordelige tarieven.

Het opzetten van een "virtual office" is een risico-vrije toegang tot een nieuwe, buitenlandse markt.

U heeft de mogelijkheid een nieuwe doelgroep aan te spreken vanuit een prestigieus bedrijfsadres, in het land van uw keuze.

Brik kan U een volledige kantoorservice aanbieden zoals een uniek telefoonnummer welke beantwoord wordt in naam van Uw bedrijf, faxnummers, e-mailadressen, vergaderruimtes, voice mail services, en uiteraard ook het ontvangen en versturen van Uw post. Bovendien kan Brik U verder assisteren in de daadwerkelijke opzet van een branche, representatief kantoor, of dochtermaatschappij in de betreffende jurisdictie.

Uiteraard is fysieke uitbreiding niet de enige reden waarvoor een virtual office gebruikt kan worden.

Het biedt voor handelsmaatschappijen en e-commerce/internet bedrijven een uitstekende mogelijkheid om te handelen vanuit een representatieve locatie, en mogelijk de belastingdruk te verminderen.

Tenslotte, biedt het virtual office praktische voorbeelden voor o.a. handelsmaatschappijen die hun afnemers niet willen blootgeven aan leveranciers (in geval van rechtstreekse levering en facturatie), of in geval dat de leverancier alleen met lokale onderneming wil of mag (bijv. in geval van exportbeperkingen) werken.

Onze virtuele kantoordiensten bieden teveel mogelijkheden om allemaal op te noemen. Indien U benieuwd bent of dat een virtueel kantoor de uitstraling van U kan verbeteren, neemt U dan snel contact met ons op.

Het gebruik van een prestigieus bedrijfsadres

Brik biedt prestigieuze bedrijfsadressen overal ter wereld, inclusief Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, de Verenigde Staten, Hong Kong en Panama.

Onze bedrijfsadressen zorgen voor een goede indruk bij het internationaal zakendoen. De bedrijfsadressen kunnen voor al Uw communicatie worden gebruikt, waarbij onze customer service medewerkers zorgen voor een professionele verwerking van Uw correspondentie.

Lees verder...